.
An Helsen uit De Schaal van Pascale overleden
zondag 20 november 2022

Pascale Naessens emotioneel bij afscheid An uit 'De Schaal van Pascale'

Zij laat een man en twee kinderen achter...

Op woensdag 9 november overleed An Helsen, één van de deelnemers aan het VTM-programma 'De Schaal van Pascale'. An overleed bij haar thuis, totaal onverwacht trouwens. De schok voor haar familie was dan ook groot. Zaterdagochtend werd in de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Waasmunster afscheid genomen van de amper 53-jarige vrouw.

Het was een emotionele maar ook mooie plechtigheid die door heel wat mensen werd bijgewoond.

Pascale Naessens werkte enkele maanden geleden heel intensief samen met An. "Lieve An, vandaag nemen we afscheid van jou. Het blijft onwezenlijk, de gedachte dat je er niet meer bent. Ik heb je leren kennen in het programma als een warme, goedlachse vrouw. Het was ook zo fijn om te zien hoe jij en de andere kandidaten zo'n mooie vriendschap hadden opgebouwd, ik genoot er mee van", schrijft Pascale op haar sociale media.

"Mijn gedachten gaan ook naar je twee zonen waar je telkens opnieuw zo trots over vertelde. Ik wens je zonen, je partner Lode en al je dierbaren veel kracht en liefde toe. Rust zacht, lieve An. Heel fijn dat ik je heb leren kennen. Je was een prachtige vrouw. ️", besluit Pascale Naessens.

Bio van Pascale Naessens