.
News Image

Oude vrienden herenigd dankzij Temptation Island

Soms loopt de screening van Temptation Island grondig fout…


Het nieuwe seizoen van Temptation Island is van start gegaan en dat zorgt al meteen voor heel wat ophef. Zo bleek al snel dat sommige deelnemers elkaar kennen. Hoe kan dit gebeuren?



De 23-jarige Milou wist meteen hoe laat het was toen verleidster Kimberly naar voor kwam en Heikki aanduidde als haar favoriet. De twee delen immers een verleden met elkaar. “Ik weet dat Heikki haar kent en ooit contact met haar had,” vertelt Milou die zich natuurlijk ook meteen afvroeg of er misschien ooit meer is geweest tussen hen waarvan ze niet op de hoogte is.



Milou polst Heikki tijdens hun laatste romantische avond op Temptation Island wat zijn band nu écht is met Kimberly. En dan komt de aap uit de mouw. “Kimberly en ik waren vroeger goed bevriend, maar hebben geen contact meer,” klinkt het bij Heikki, die echter niet kan ontkennen vroeger wel eens hartjes naar Kimberly te hebben gestuurd. “Puur vriendschappelijk” evenwel...



Ook Kimberly geeft toe dat ze Heikki kent. Ze leerden elkaar kennen als tieners op de motorcross. “Ik was toen 13 of 14 jaar,” aldus de verleidster die toegeeft dat ze toch even vlinders voelde voor Heikki. “Ik ga niet zeggen dat ik gevoelens voor hem had, maar er waren wel heel even vlinders. Dat wist hij niet, want ik heb dat laten overwaaien,” lezen we ook in Dag Allemaal. Maar wist Kimberly op voorhand dat ook Heikki zou deelnemen aan Temptation Island? “Nee, dat kwam als een complete verrassing voor mij,” aldus de 21-jarige verleidster. En er zijn nog wel meer deelnemers die elkaar blijken te kennen.



Dag Allemaal weet dat Sydneys lief Demi en verleider Timone elkaar blijken te kennen, verleidster Naomi kent dan weer Morgan en verleidster Demi ontmoette Sydney al op festivals. Loopt het dan zo fout bij de screening of is het een bewuste zet van de makers van Temptation Island? “We proberen te vermijden om kennissen bij elkaar te zetten,” klinkt het in Dag Allemaal, waar de connecties louter toevallig worden genoemd. Loopt het dan fout bij de screening als zoveel mensen elkaar blijken te kennen? “In deze tijden van sociale media is de wereld een stuk kleiner geworden. Mensen met dezelfde interesses gaan vaak naar dezelfde clubs of festivals.” Dat zou de reden zijn waarom verschillende kandidaten elkaar al eerder ontmoet hebben.



Wij zijn alvast benieuwd hoe deze oude bekenden met elkaar – en met de temptation – zullen omgaan. Temptation Island is elke vrijdagavond te volgen op VIJF.