.
News Image

Oude bekende stoot door in The Voice na verwarrende prestatie

(Her)kennen jullie Karim nog?


Karim Laquenne deed als jonge snaak mee aan X-Factor in het team van Liliane Saint-Pierre en wist ook in het eerste seizoen van The Voice van Vlaanderen al door te stoten naar de battles onder coach Natalia, maar nu dit seizoen kandidaten die de battles reeds bereikten opnieuw hun kans mochten wagen, besloot ook Karim zich opnieuw in te schrijven.



Karim is ondertussen 27 jaar en waagde zich aan Back to Black van Amy Winehouse. Bij de coaches ontstond er even verwarring omtrent het geslacht van Karim. Toen Bart Peeters een boezem toonde als vraagstelling, wees Natalia hem echter terecht en stelde ze duidelijk dat de blind audition door een man gezongen werd. Uiteindelijk zouden zij ook de twee coaches zijn die omdraaiden voor Karim.



Natalia herkende Karim meteen van zijn vorige deelname en Bart Peeters noemde hem meteen dé verrassing van The Voice. Alex Callier vond het heel goed maar zag in een visioen dat hij een heel opvallend hemd ging aanhebben dus draaide hij uiteindelijk niet. Een opmerking zoals enkel Alex Callier ze kan maken.



Karim zou uiteindelijk voor het team van Bart Peeters kiezen, om toch eens een ander facet van zichzelf te ontwikkelen.