.
News Image

Otto Lagerfett brengt album uit

Hij krijgt voet aan grond in ons land.


Otto Lagerfett werd al van kleins af aan klaargestoomd voor een leven als beroemde Schlager zanger. Hij onderscheidde zich al op zeer jonge leeftijd van andere Duitse collega zangers door zijn herkenbare stem en zijn lange blonde (inmiddels grijze) haar.

Door deze zeer bijzondere kenmerken had Otto de juiste looks om uit te groeien tot een grote ster in zijn geboorteland Duitsland. Hij trad daar veelvuldig op voor de diverse Duistse televisie zenders, maar scoorde pas in 1996 zijn eerste 2 grote hits met Wenn die Sonne scheint en Für Dich Mama. Deze nummers werden door de Duitse jeugd dan ookluidkeels meegezongen.Ondertussen is Otto een vaste waarde in Vlaanderen aan het worden, je ziet hem dan ook regelmatig op Ment voorbijkomen.

Het nieuwe album bevat schlagers die puur zijn en klinken zoals een schlager moet zijn; diep uit de ziel gezongen met hier en daar een lach maar ook met een traan. Om het nog maar even in de woorden van de Duitse meester zelf uit te drukken: “Musik zum Genießen und Feiern, zuhause oder überall auf dem Rest der Welt. Lautstärke auf 11, singen und tanzen bis zum abwinken. Das kann doch nur das neue Album von Otto Lagerfett sein.“



Koop dit album hier


Bio van Otto Lagerfett

Meer Over:

Otto Lagerfett