.
News Image

Nieuwe single voor Otto Lagerfett

Hände Hoch is volgens de fans Otto's Schlager Hit.


Als er een artiest is geweest, die zich het afgelopen jaar volledig op de Muzikale Entertainment kaart van Nederland en België heeft gezet, dan is dat zeker Otto Lagerfett. Alle grote podia in Nederland en Belgie, hebben ondertussen kennis gemaakt met deze altijd vrolijke en goedgemutste Super Schlagerstar. Overal waar hij zijn optredens verzorgt, maakt hij het grootste feest en omarmt het publiek deze artiest.



De tekst en muziek van Hände Hoch, de nieuwste single van Otto Lagerfett en afkomstig van het onlangs gereleasde album dat onlangs werd gepresenteerd tijdens een bomvolle Release Party kwamen tot stand door Emile Hartkamp en Norus Padidar van Goldstar Music Productions B.V. Het album omvat een totaal beeld zoals de Schlagermuziek bedoeld is, met warme klanken, mooie arrangementen en een top eindproduct.



Met deze nieuwe single is er dus gekozen voor het feestelijke en aanstekelijke Hände Hoch, dat ook door al zijn fans werd aangewezen als Otto’s Schlager Hit. Kortom, een fantastische nieuwe single… welke mede wordt ondersteund door een meer dan bijzondere, leuke en hoogwaardige videoclip.



Wie Otto een keer gezien heeft vergeet hem nooit meer, en wie hem gehoord heeft wilt meer…. veel meer, om het dan maar mooi af te sluiten…. Zugabe mit den Hande Hoch!



(Nico Vanaken)


Bio van Otto Lagerfett

Meer Over:

Otto Lagerfett