.
News Image

Otto Lagerfett bij Ment-opnames Diksmuide

Gaat hij Vlaanderen meteen inpakken?


Otto Lagerfett was te gast in Ment op zondag. Daar vertelde hij dat hij in Frankrijk Karl Lagerfeld was tegengekomen. Meteen besloot de zanger dat hij er zo ook wou uitzien.

Als je Otto bekijkt, is de gelijkenis zeer treffend te noemen. Otto Lagerfett is geboren in het midden van Duitsland. Ondertussen werd hij verliefd op een Nederlandse dame die hij ontmoette op vakantie en nu woont hij reeds een viertal jaar in Nederland. Naar eigen zeggen spreekt hij zo goed Nederlands als Prins Bernhard.

Deze nieuwe ambiancekoning wil absoluut Vlaanderen veroveren. Hij had bij ons al enkele optredens en dat waren echte voltreffers! In Nederland is hij mateloos populair. Op het Mega Piratenfestijn trad hij voor zowel jong als oud op voor 33.000 mensen.



Op 16 september brengt Otto Lagerfett zijn debuutalbum op de markt. Dan kan hij echt zijn stempel drukken met twaalf nieuwe songs. Hiervoor wordt hij bijgestaan door Emile Hartkamp.



Eerst is er nog de opname voor De Vlaamse Top 10 van MENT TV in Diksmuide, waar Otto Lagerfett op 9 juli bij zal zijn. Zijn huidige single Bummsfallera wordt goed onthaald door Ment en heel wat radiozenders.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Otto Lagerfett

Meer Over:

Otto Lagerfett