.
Otto-Jan Ham
dinsdag 29 september 2020

Otto-Jan Ham zoekt kandidaten voor De Campus Cup

Schrijf je nu in voor derde seizoen van De Campus Cup.


Het was voor de studenten van universiteiten en hogescholen vorige week niet alleen een blij weerzien met hun proffen, docenten en medestudenten. Ze kregen bij de start van het nieuwe academiejaar meteen ook Otto-Jan Ham op bezoek. Die gaf daarmee het startschot voor de derde editie van De Campus Cup en roept de Vlaamse studenten op om zich in te schrijven voor de populaire studentenquiz van Canvas.


Otto-Jan Ham: “Ik begin nu aan mijn derde jaar Campus Cup en hoop dus de graad van bachelor in de quizmasterwetenschappen te behalen. Ik ga me daar helemaal voor smijten. En ik hoop van de quizteams hetzelfde!”

Voor de derde editie van De Canvas Cup zoekt Otto-Jan uitsluitend gemengde teams. Een team bestaat uit vier spelers, waarvan maximaal twee van hetzelfde geslacht (M/V/X).

De andere inschrijvingsvoorwaarden blijven onveranderd: een team is samengesteld uit studenten van een Vlaamse hogeschool of universiteit die dezelfde opleiding volgen. De maximumleeftijd is 26 jaar. Inschrijven kan via Canvas.be/doemee.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Otto-Jan Ham