.
Oski
zondag 30 juli 2023

OSKI: “Veel mensen worstelen nog met die vraag” 

Hij weet wat hij wil 

Velen weten het misschien niet maar Oski is Luis Oscar, de zoon van actrice Tine Embrechts. Hij is pas 19 maar heeft al heel wat mogen doen. Zo stond hij al op het podium met Laura Tesoro en heeft hij ook al solo zijn eigen ding mogen doen.

“De liefde voor muziek had hij al van jongs af. Mijn drie andere zonen hebben dat veel minder, terwijl zij toch ook opgegroeid zijn met veel muziek rond hen. Misschien is het omdat hij de eerste was. Ik was nog redelijk jong toen ik hem kreeg en ik heb hem naar veel repetities en concerten meegenomen”, blikt Tine Embrechts terug in Humo.

Luis Oscar was zeventien toen hij een plantencontract op zak had en enkele jaren later mocht hij zelfs optreden in de AB.

“Ik ben vooral blij dat ik al heb gevonden wat ik wil doen in mijn leven. Heel wat mensen van mijn leeftijd worstelen nog met die vraag. Maar soms voelt het wel nog alsof mijn muziek een uit de hand gelopen hobby is. Als ik met anderen samenwerk, ben ik vaak de jongste. Dan stel ik me wat bescheidener op of laat ik heb het voortrouw nemen.”