.
News Image

Originele Temptation Tim pakt uit met primeur

Tim De Pril heeft heuglijk nieuws…


Tim De Pril deed in de beginjaren van Temptation Island tweemaal mee aan het programma. Eerst als koppel, nadien nog eens als verleider. Tim De Pril werd een echte BV onder meer dankzij zijn relatie met Ann Van Elsen.



In Gert Late Night kwam Tim De Pril nog eens langs om zijn mening te geven over die andere “Temptation Tim”… Tim De Pril houdt zich wat op de vlakte als het gaat over zijn naamgenoot in het huidige seizoen van Temptation Island. Grote uitspraken houdt hij achterwege maar hij geeft wel een dikke pluim aan de mensen van de casting want je moet ze er toch maar uithalen, aldus De Pril. Maar Tim De Pril bracht ook een primeur op de sofa bij Gert Verhulst en James Cooke.



Tim De Pril is momenteel volledig gesetteld en heeft een stabiele relatie met Melissa Vingerhoed, tweede eredame van Miss België 2013. Tim en Melissa zijn bijna een jaar getrouwd en verwelkomden in september hun eerste kindje samen. En Tim De Pril heeft nog meer heuglijk nieuws want kleine Louis wordt binnenkort grote broer, kondigt de papa niet zonder trots aan.


Bio van Tim De Pril

Bio van Gert Verhulst en James Cooke