.
Frank Galan
zondag 27 februari 2022

Opvallende carrièreswitch voor Frank Galan: “ben paardenfluisteraar geworden”

Hij houdt enorm veel van de dieren

Frank Galan is tijdens de lockdown een echte paardenliefhebber geworden. Ondanks het feit dat hij geen volleerd ruiter is, noemt de 61-jarige zanger zich ondertussen wel een echte paardenfluisteraar.

Anderhalf jaar geleden redde Frank Galan een therapiepaard van de slacht en ondertussen, werd er ook al een tweede paard bij gezet. “Ze stralen beiden rust uit, alleen al door naar hen te kijken voel je je beter”, onthult Frank Galan in Primo.

“Dankzij hen staan we stil bij de eenvoud van het leven”, voegt de zanger eraan toe in het weekblad. “Je leert gaandeweg hoe een paard de wereld ziet, ruikt en hoort. Elke dag ruim ik de stal op. Dat is niet alleen goed voor de conditie, je leert ook de signalen van het paard opvangen.”

“Het klinkt voor een buitenstaander misschien moeilijk, maar toch is het zo. Ik ben een echte paardenfluisteraar geworden”, vertelt Frank Galan in Primo. “Ik heb geen schrik van deze prachtige dieren en weet hoe hen te benaderen. Een paard voelt dat.”

Mocht hij zijn carrière als zanger niet hebben, zou Frank Galan zeker overwegen een manège te beginnen. “Ik kan er zo intens van genieten als bijvoorbeeld ons paard hinnikt als ik eraan kom.”

Bio van Frank Galan

Meer Over:

Frank Galan