.
News Image

Opvallend nieuws over Day One

Alle kranten zijn het voor één keer met mekaar eens.

De bal is aan het rollen, de zoektocht naar de naam van de zangeres van Day One is volop bezig en de Vlaamse journalisten zullen de naam van de zangeres onthullen.
Afgelopen dinsdag publiceerde Het Laatste Nieuws al de namen van de groepsleden maar uit goede bron vernamen we dat zij uiteindelijk slechts één naam juist hebben en dat is die van Babl. Ook donderdag bulken de kranten uit van de theorieën en valt in alle kranten de naam van zangeres Kate Ryan.
Die laatste ontkent het bericht trouwens en beweert bij hoog en bij laag dat zij op dat moment al op de Olympische Spelen was. In Café Corsari werd een poging ondernomen om haar het masker aan te passen maar of dat het echte masker was is nog maar de vraag.

Vast staat dat de tongen van de artiesten los beginnen te komen. Heel wat journalisten belden gisteren met kandidaten van Eurosong 2014 en sommigen zeggen meer dan ze eigenlijk zouden mogen doen. Maar misschien zit daar wel een bepaalde taktiek achter want als de namen van de mensen achter de maskers bekend is, dan zou het wel eens kunnen zijn dat het publiek totaal anders gaat stemmen. Mogelijk werkt dat in het nadeel van Day One.

In de drie grootste kranten lezen we donderdag dus de naam van Kate Ryan. Ook Pat Krimson, White Bird en Joyce vertellen in Gazet Van Antwerpen quasi zeker te zijn dat het hier om Kate Ryan gaat. Vast staat dat er artiesten zijn die weten wie het is want bijvoorbeeld Silvy De Bie stond tijdens de generale repetitie te praten met de zangeres en dat ging wellicht niet over het weer van die dag. Iedereen lijkt zich momenteel vast te pinnen op de naam van de zangeres. De muzikanten doen er blijkbaar al niet meer toe. Zeker niet nadat Michael Schack formeel ontkende dat hij noch Netsky in de groep zouden zitten. Schack gaat verder met "Wie aandachtig naar de tweede aflevering van zondag heeft gekeken ziet duidelijk een drummer met zwart haar onder zijn pet en een heel andere lichaamsbouw." Opvallend was dat Michael Schack zich niet uitsprak over Babl - waar niemand aan twijfelt - en Kate Ryan.

En toch zijn er bij bepaalde media twijfels over de naam Kate Ryan. De kleur van de ogen en de vorm van de mond klopt niet helemaal. Kate zou voor de gelegenheid lenzen kunnen dragen maar zou ze zover gaan om zich onherkenbaar te maken? Enkele bronnen lieten ons al weten dat het helemaal niet om Kate Ryan gaat. Maar wie is het dan wel? Is het toch zangeres Katerine, Alana Dante, Selah Sue, Lady Linn of één van de andere veelgenoemde namen?

Download onze app voor Android of iOS