.
News Image

Opnieuw familiale problemen voor Niels Albert

Opnieuw familiale ruzie voor Niels Albert...


Niels Albert en Valeska vierden onlangs de eerste verjaardag van hun dochtertje Alexine. Een opvallende afwezige op het feestje was Niels’ vader. Is er ruzie in de familie? “Ik heb mijn vader al zeven maanden niet meer gezien of gehoord,” aldus Niels Albert in Dag Allemaal. “Dus ik vond het vreemd om hem uit te nodigen.” Jammer, aldus de voormalige veldrijder, maar Niels weet niet goed hoe hij met deze situatie moet omgaan…

“Vlak na de geboorte van Alexine kwamen mijn vader en zijn nieuwe vriendin regelmatig op bezoek, en dat was telkens heel fijn, maar plots viel alle contact weer weg.” Een heel vreemde situatie, beseft ook Niels Albert. “Er is nochtans geen ruzie geweest, dus ik vraag me af waarom hij mij en zijn kleindochter niet meer wil zien,” aldus Niels Albert in Dag Allemaal. Maar met dochtertje Alexine gaat gelukkig alles naar wens…

“We zijn uiteraard vooral blij dat ze gezond is,” aldus Niels Albert die zelf omwille van hartproblemen het veldrijden vroegtijdig vaarwel moest zeggen. Valeska beleefde na de bevalling echter enkele moeilijke maanden. “Voor mij is het op lichamelijk vlak wel heftig geweest. De zwangerschapskilo’s was ik snel kwijt, maar de vermoeidheid sleepte lang aan en ik kampte met ernstige vitaminetekorten. Het ouderschap is zwaarder dan we verwacht hadden,” geeft Valeska toe.

“Vóór Alexine waren we vrijgevochten en gingen we op stap wanneer we wilden, nu moeten we alles plannen,” beseft Niels Albert. Toch probeert het koppel nog voldoende tijd voor elkaar te maken. Hun wekelijkse tête-à-tête is belangrijk, aldus Niels. Een tweede kindje zit er niet meteen aan te komen. “Nu denk ik dat het bij één kind zal blijven,” aldus Niels Albert in Dag Allemaal. “Maar misschien veranderen we nog van gedachten en komt er nog een nakomertje als Alexine vier of vijf is…”

“Met twee kinderen moet je je aandacht verdelen en ik wil optimaal kunnen genieten van Alexine. Ze is al zo groot, die babytijd mocht van mij wat langer duren. Als ik baby’s zie, begint het te kriebelen, maar dat gevoel zal wellicht blijven,” klinkt het bij Valeska. Valeska is wel blij dat Niels zo betrokken is als papa. “Niels speelt veel met Alexine. Ik moet er wel over waken dat ze geen verwend nest wordt, want hij is nogal toegeeflijk,” lacht Valeska in Dag Allemaal.

Een huwelijk lijkt echter nog niet voor meteen. Valeska vindt het aan de man toekomen om een aanzoek te doen en kijkt in de richting van Niels, maar die houdt de boot af: “Voorlopig niet,” aldus Niels Albert, die de deur wel op een kier laat. “Als ik ooit nog trouw, wil ik dat Alexine ons huwelijk bewust meemaakt. Maar we hebben al alles om gelukkig te zijn: een huis, onze zaak en een dochter. Het is goed zoals het is,” aldus Niels Albert in Dag Allemaal. “Niels mag zich niet verplicht voelen. Ik laat het aan hem over,” voegt Valeska daar aan toe.

Bio van Niels Albert

Meer Over:

Niels Albert