.
News Image

Ook Jamilla Baidou bij Baba Yega

En er is nog een mysterieuze gast.


Naast de reeds aangekondigde naam van Gers Pardoel zal ook Jamilla Baidou te gast zijn op de Baba Yega shows in Flanders Expo op 20 mei. Met nog twee weken te gaan tot “The Discovery”, hun shows in Flanders Expo op 20 mei, blijft Baba Yega verrassen.

Amper een maand geleden schitterde Jamilla Baidou met haar eerste FOKTOP show. In een laaiend enthousiaste Stadsschouwburg toonde de zangeres die doorbrak dankzij The Voice Van Vlaanderen, dat zij live véél meer is dan een Facebook-fenomeen. Jamilla Baidou belooft zaterdag 20 mei niet alleen haar volgers mee te brengen naar The Discovery show van Baba Yega, maar ook en vooral haar beste songs. Binnenkort zal er nog een 3de, heel speciale gast aangekondigd worden.




Bovendien zetten de Baba’s nu ook de deur open voor het grote danspubliek. Danstalent van alle leeftijden is welkom om een kleine choreo mee te komen dansen tijdens hun spektakel. Er is een Matinee voorstelling (11u00) en een Soiree voorstelling (20u00). De Soiree voorstelling is bijna uitverkocht, wees snel als je er nog wil bij zijn! Tickets kan je online kopen via www.baba-yega.com

Bio van Jamilla Baidou

Meer Over:

Jamilla Baidou

Bio van Baba Yega en Gers Pardoel

Meer Over:

Baba Yega Gers Pardoel