.
News Image

Ontdek de reden waarom Niels Destadsbader zo succesvol is

Waarom is Niels Destadsbader zo succesvol?


Niels Destadsbader is een echt fenomeen aan het worden. Presenteren, zingen, acteren en heel wat prijzen winnen. Maar wat maakt Niels Destadsbader zo succesvol? Het Nieuwsblad onderzocht waarom Niels zo populair is en trekt enkele belangrijke conclusies… In eerste instantie is Niels gewoon een keiharde werker, daar lijkt iedereen het over eens. Niet alleen werkt hij hard, maar hij maakt ook systematisch heel wat tijd vrij voor zijn fans. “Terwijl hij wel dé Niels Destadsbader is,” vertelt Bob Savenberg in Het Nieuwsblad.

Gerrit Kerremans, chef muziek van de VRT, wordt ook aangehaald in het dagblad en hij onthult dat tijdloze poprock nu eenmaal het populairst is bij de luisteraars. Bovendien combineert Niels dat met zelfgeschreven, Nederlandse teksten waarmee hij de mensen raakt.

Miguel Wiels geeft ook aan dat Niels de ideale schoonzoon is. “Hij wéét dat hij een rolmodel is, ook voor kinderen, “ aldus de wederhelft van Niels & Wiels. “Ik kan me niet inbeelden dat je hem ooit dronken achter het stuur zult vinden.”

En zo onthullen enkele kenners van zaken waarom Niels Destadsbader zo ongelooflijk succesvol is.

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader

Bio van Miguel Wiels en Bob Savenberg