.
Harry Schurmans en Olga Zelenko
woensdag 4 mei 2022

Olga Zelenko huilt na positieve test: “Zó gelukkig”

Harry werd wakker van Olga's gesnik. “Ik vroeg me af waarom ze nu weer aan het huilen was"

Er was goed nieuws uit BV-land. Het bekende koppel Harry en Olga verwachten deze zomer hun eerste kindje. De flamboyante Antwerpse ondernemer en zijn Oekraïense partner zijn dolgelukkig met hun kleine geluk. Ze geven wat meer details over hun zwangerschap in Story.

“Het nieuws kregen we vlak voor we op reis gingen vertrekken naar de Malediven”, gaat Harry van start. “We waren al enige tijd aan het proberen om zwanger te worden, maar de natuur liet op zich wachten. Ik bleef er redelijk rustig onder, maar Olga voelde haar biologische klok tikken.”

Olga pikt daarop in. “Ik liet me grondig controleren op medisch gebied en uit die tests bleek dat alles normaal was. Er was niets dat een zwangerschap in de weg kon staan, dus konden we enkel maar blijven proberen. En dat deden we, een jaar lang, erg intensief”, grapt ze daarover.

Op een nacht, vlak voor hun vakantie, deed Olga een zwangerschapstest terwijl Harry lag te slapen. “Hij was al even ingedommeld, maar ik was benieuwd. Toen de test positief bleek te zijn, heb ik hem niet wakker gemaakt. Ik begon wel te huilen van geluk.”

Harry werd wakker van Olga's gesnik. “Ik vroeg me af waarom ze nu weer aan het huilen was, maar ik had snel door dat het gelukstranen waren. Sindsdien is Olga weer goedgezind!”, aldus een blije toekomstige papa.

Download onze app voor iOS of Android