.
Olga Leyers
dinsdag 9 april 2024

Olga Leyers: “Ik wilde mezelf nog eens trakteren op een wedstrijd”

Het was even rustig

Als Olga Leyers een vraag heeft over het huishouden, dan kan ze altijd ten rade in de Whatsappgroep die ze heeft met haar zussen. Daar passeren allerlei vragen over de was en de plas en soms ook over recepten.

Olga was een van de deelnemers van ‘Celebrity Masterchef’ en Olga houdt ook van lekker eten. Toch verkiest ze een frituur boven een sterrenzaak.

“Slechts één keer in mijn leven geweest. Ik was uit­genodigd in 't Fornuis. Lekker, maar geef mij maar zo'n Italiaans eettentje waar je op plastic stoelen je gefrituurde octopus eet. De lekkerste dingen serveren ze op straat in een kartonnen bakje. Alles van de mediterrane of oosterse keuken verkies ik ­boven de fijne sterrenkeuken”, zegt ze in het Nieuwsblad.

Normaal zou de jongste Leyers-dochter al in het eerste seizoen te zien zijn geweest, want ze werd toen al gevraagd. Maar ze keek liever de kat uit de boom.

“Na De slimste mens had ik zin om mezelf nog eens te trakteren op een kortstondige wedstrijd. Denk vooral niet dat ik hiermee voorbereid op een nieuwe, lange mediacarrière. Ik ben er nog niet uit wat ik in de toekomst wil doen.”

Bio van Olga Leyers

Meer Over:

Olga Leyers