.
Stijn en Nuria
donderdag 1 december 2022

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “Ja ik kijk naar andere mannen”

Maar het blijft in haar fantasie

Een huishouden met je job combineren, de mama’s en papa’s onder ons weten dat het niet altijd gemakkelijk is en dat het hard werken is. Dat weten ook Stijn en Nuria, die we nog kennen uit het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. En net dat werd Nuria soms teveel.

“Nuria heeft altijd een overvolle agenda. Als we op reis zijn, is ze op dag vier al plannen aan het maken voor de volgende reis. Terwijl ik iets heb van: ‘Leef eens in het nu’”, lacht Stijn in Dag Allemaal.

Het koppel leek tijdens ‘Blind Getrouwd’ geen match made in heaven te zijn. Nuria kon haar afkeer niet verbergen en kon toen op heel wat kritiek in Vlaanderen rekenen.

Had Joren Dumont, uit het meest recente seizoen van het programma voor Nuria’s neus gestaan, had ze op dat moment waarschijnlijk veel blijer geweest.

“Ik heb inderdaad een absolute crush op hem. Als ik niet getrouwd was, zou ik hem zeker een bericht sturen. Er is niets mis met kijken naar andere mannen, maar laat dat maar mijn fantasie blijven. Ik ben erg gelukkig met Stijn. Ik vind dat hij mooier wordt met de jaren, zoals een goeie fles wijn.”

Download onze app voor Android of iOS