.
News Image

NRJ: Kim Muylaert krijgt versterking van Michaël Joossens

NRJ pakt uit met jongste radio-ochtendteam van Vlaanderen.


Het nieuwe jaar is nog maar net ingezet of NRJ heeft al meteen groot nieuws. Kim Muylaert (28) zal vanaf maandag 7 januari niet langer alleen het ochtendblok van 6u tot 9u ’s morgens voor haar rekening nemen. Haar collega-dj Michaël Joossens (26) komt erbij als sidekick en producer en gaat zo de uitdaging aan om elke dag samen radio te maken. Met hun gezamenlijke leeftijd van 54 jaar zijn ze daarmee het jongste ochtendteam in het Vlaamse radiolandschap. Door de switch van Michaël naar de ochtendshow komt er een gaatje vrij in de voormiddag tussen 9u en 12u, dat vanaf nu opgevuld zal worden door NRJ-dj Xander Peeters.



Michaël Joossens: “Vanaf maandag ga ik elke dag de ochtendshow maken met m’n radiozus Kim. Ik heb er echt tonnen goesting in en iedereen is gewoon keihard welkom! Nu al sorry aan de buren voor die ochtendlijke wekker, want hij zal mega luid staan. Het zou nogal gênant zijn om me maandag al meteen te overslapen ...



Kim Muylaert: “Michaël en ik zijn twee heel verschillende personen, maar al vanaf het begin was er een klik. Ik gaf hem al heel wat lastige opdrachten, maar nu staat hij voor de grootste uitdaging ooit: elke werkdag vroeg opstaan en drie uur in de studio overleven met mij. Een ochtendshow is als de koffie die je ‘s morgens zo hard nodig hebt. Michaël wordt nu het smakelijke koekje bij die koffie!”



Programmamanager Elias Smekens: “Met The Challenges tussen Kim en Michaël hoorden en zagen we chemie. Zet die twee samen en het geeft vonken. Dus het is een logische stap om Michaël bij Kim te zetten als sidekick. Ik heb er alle vertrouwen in dat het leuk zal klinken en een meerwaarde zal betekenen voor de ochtendshow van NRJ. Een gepimpte, uitgebreide ochtendshow: daar kunnen we alleen maar blij om zijn.”



Directeur Tom Klerkx: “In 4 maanden tijd heeft NRJ al veel stappen gezet en vanaf 7 januari zetten we nog een stapje extra bij. We hebben op korte tijd al veel dingen gedaan: er stonden heel wat bekende gezichten op onze loopband, Vlaamse artiesten kwamen hun muziek live brengen, het team kreeg de kans om enkele internationale topartiesten te interviewen en we lanceerden een resem straffe acties. 2018 was een heel bijzonder jaar, maar laat ons van 2019 een nóg specialer jaar maken.”


Bio van Kim Muylaert, Michaël Joossens en Xander Peeters

Bio van Tom Klerkx en Elias Smekens