.
Koen Crucke
donderdag 2 september 2021

Koen Crucke start nieuwe dj act met Michaël & Laurence Joossens!

Niets is te gek voor Koen Crucke.

Koen Crucke & Discobar Joossens (Michaël & Laurence Joossens) mikken meteen hoog met hun nieuwe dj act. ‘Volgend jaar hopen we op Tomorrowland te staan!’ zeggen ze alle 3 volmondig. Koen Crucke presteert op al jaren op hoogte en dat blijkt uit de onnavolgbare successen.

Na zijn single release met Louis Flion had Koen de smaak dan ook te pakken. “Ik kijk er enorm naar uit om samen met Michaël en Laurence alle discotheken en feesten te veroveren. Discobar Joossens MC Spaghetti present!” aldus Koen.

Door Michaël zijn ervaring als ochtend-dj bij NRJ was de link met Koen dan ook snel gelegd. Ook Laurence stond als gitarist, pianist en zanger al op het podium, en is al jaren gepassioneerd bezig met muziek spelen en producen. De gebroeders Joossens zagen dan ook snel potentieel in een nieuwe act en benaderde Koen. Na de eerste repetitie werd ook snel duidelijk dat dit een act gaat worden vol verrassingen.

“We hebben tonnen goesting om samen met Koen op de Vlaamse podia te knallen. Zijn jarenlange ervaring in de showbizz en onze frisse vibe gaat vonken geven!”

Koen wordt volgend jaar 70. Naast zijn succesvolle carrière in de opera en bij Studio 100 kan je hem in zijn feestjaar dus ook terugvinden achter de draaitafels in discotheken en festivals!

Voor info en boekingen: www.code-16.be

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Koen Crucke en Michaël Joossens