.
News Image

Nora van K3 Zoekt K3 getuigt over onmogelijke liefde

Nora Gharib van K3 Zoekt K3 getuigt over haar onmogelijke liefde…

De Antwerpse Nora Gharib was ooit één van de grote favorieten om gekozen te worden als K3’tje tijdens de K3 Zoekt K3 wedstrijd. Uiteindelijk zou ze vocaal bezwijken onder de druk en ook haar zwaar Antwerps accent kwam meermaals onder vuur te liggen. Maar Nora blijft erg actief op Youtube en wil ook doorbreken in de media. Voor het Generation M-project van VRT maakte ze een openhartig filmpje…

Nora Gharib vertelt over haar onmogelijke liefde voor haar jeugdvriend Anson Ansare. Nora is van Marokkaanse origine en Anson is een zwarte jongen. Een onmogelijke combinatie. De islamitische en Marokkaanse cultuur achten het immers beter met iemand van je eigen volk te trouwen. Je deelt dezelfde waarden en normen, dezelfde cultuur, dezelfde taal,… Ook Nora’s ouders vonden haar relatie met Anson maar niets. Tot het grote K3-avontuur. Toen zat Anson bij Nora’s familie in het publiek en besefte Nora’s familie dat het echte liefde was. Eindelijk accepteerden ze de relatie tussen hun dochter en Anson.

Ondertussen woont het koppel samen en gaan ze zich deze zomer verloven. Geduld loont en liefde overwint alles, aldus Nora Gharib.