.
News Image

Nile Rodgers en Chic in Vorst Nationaal

Tickets nu al te koop.
Groovy sounds, funky bassen en onsterfelijke gitaarriffs… Nile Rodgers & CHIC warmen Brussel deze winter op tot boven het kookpunt! Nadat ze in augustus nog in sneltempo de AB deden vollopen, kondigen ze nu een volgende afspraak aan, die op 9 december voor één van de hoogtepunten van het najaar zal zorgen in Vorst Nationaal. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 5 oktober om 9u.

Uit alle sterren aan de muzikale hemel is Nile Rodgers ongetwijfeld één van de uitzonderlijkste. Doorheen zijn hele veertig(!)jarige carrière is de muzikant, producer, arrangeur en gitarist nooit gestopt zichzelf opnieuw uit te vinden. Als mede-oprichter van CHIC en lid van de Rock & Roll Hall of Fame en de Songwriters Hall of Fame, heeft Rodgers ontegensprekelijk de grenzen van de popmuziek verlegd met tijdloze hits als “Le Freak”, “Everybody Dance” en “Good Times”. Hij werkte samen met de allergrootsten (David Bowie, Diana Ross, Madonna, Daft Punk, Sam Smith) en bewijst ook vandaag nog – met zijn gloednieuwe album onder de arm – dat het einde nog lang niet in zicht is. ‘It’s About Time’, van Nile Rodgers & CHIC, ligt sinds vorige week in de winkels.
De plaat wordt gedragen door de eigentijdse en energieke single “Till The World Falls” die tot stand kwam met hulp van Mura Masa, Cosha en Vic Mensa. En de lijst met mooie samenwerkingen gaat maar door, want we horen ook Anderson .Paak, Emeli Sandé, Lady Gaga, Craig David en Elton John terug… Wat een weelde!

Bio van Nile Rodgers en Chic

Meer Over:

Nile Rodgers Chic