.
News Image

Nieuwe vriendin Jan Kriekels over Kirsten: “die vrouw is mentaal niet in orde”

Nieuwe vriendin van Jan Kriekels haalt uit naar Kirsten Janssens.
Ooit vormden ze een gelukkig showbizzkoppel dankzij hun deelname aan The Sky is the Limit op VIER, maar tegenwoordig hebben Jan Kriekels en Kirstens Janssens het gehad met elkaar. Nadat Kirsten Janssens het in haar roman ‘Living with the devil’ had over een oversekste drugsgebruiker die zijn partner mishandelt, geeft Jan Kriekels nu een openhartig interview met Dag Allemaal. “Die vrouw is mentaal niet in orde,” klinkt het duidelijk.

“Ik herken mezelf totaal niet in dat verhaal,” aldus Jan Kriekels over het boek van zijn ex. Zijn nieuwe vriendin Barbara heeft eens goed met het boek kunnen lachen en noemt het boek “te belachelijk voor woorden”.

“Allemaal fantasie,” noemt Jan Kriekels het boek. “Dat heeft Kirsten altijd veel gehad,” geeft de zakenman toe. De uitgeverij stelt dat het een fictieve roman is en dat geeft Kirsten nu zelf ondertussen ook toe. “Ik steek er geen energie meer in,” aldus Jan Kriekels.

Jans nieuwe vriendin Barbara vindt dat de zakenman veel te goed is en dat anderen daar misbruik van maken. “Die vrouw is mentaal niet in orde. Daar kan je niet tegen vechten.”

Bio van Jan Kriekels en Kirsten Janssens