.
News Image

Nieuwe voorstelling voor Isabelle Beernaert

Isabelle Beernaert brengt nieuwe voorstelling 'Under My Skin'.


De populaire Belgische choreografe Isabelle Beernaert brengt met 'Under My Skin' haar zesde avondvullende theaterproductie. Isabelle Beernaert is enorm geliefd bij het publiek en bewijst dat steeds opnieuw met haar innemende choreografieën, die ze ook dit jaar weer maakte voor het televisieprogramma 'So You Think You Can Dance'. De voorverkoop voor 'Under My Skin' start vanaf woensdag 20 mei om 16u via www.musichall.be. De theatershows verkopen steeds in een razendsnel tempo uit, dus er snel bij zijn is de boodschap.



Isabelle Beernaert is niet bang om emoties te tonen en zich aan het publiek te laten zien in alle openheid, met de passie en hartstocht die daarbij komt kijken. Dat is de kracht van haar ontroerende en aangrijpende choreografieën in de nieuwe theaterproductie 'Under My Skin'.



Under My Skin gaat over iets 'hogers' - iets dat ons hele wezen in de ban houdt - een roep die we moeten volgen, omdat dit aanwakkert wat altijd al in ons aanwezig was. In het verlangen zetten we onszelf op het spel. Dat maakt verlangen spannend, want wie zichzelf op het spel zet, kan zichzelf ook kwijtraken. Dat wat we onderhuids voelen, wordt tastbaar in 'Under My Skin'. Een duizend woorden kunnen niet beschrijven wat je diep van binnen voelt.



Praktische informatie:

18/12/2015 - 20u ETHIAS THEATER HASSELT

19/12/2015 - 20u CAPITOLE GENT

20/12/2015 - 15u CAPITOLE GENT

07/02/2016 - 16u CONCERTGEBOUW BRUGGE

14/02/2016 - 16u STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN

25/02/2016 - 20u STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN