.
News Image

Nieuwe theatertour Maaike Ouboter

Die heeft ook een Belgisch luik.


Op 21 februari 2018 is de première van haar theatertour in De Arenberg in Antwerpen onder de titel Vanaf Nu Is Het Van Jou. Na 'En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt' en de reprise daarvan komt de zangeres weer terug in het theater, ditmaal met nieuwe liedjes en nieuwe verhalen.

Maaike Ouboter bracht in 2015 haar debuutalbum uit en speelde in datzelfde jaar haar eerste theaterconcert. Daar werd jaren aan muziek, notities en zinsflarden uit haar opschrijfboekjes gedeeld. Nu, twee seizoenen verder, komt Maaike terug met een nieuwe voorstelling met nieuwe liedjes onder de titel Vanaf Nu Is Het Van Jou. Een nieuwe zoektocht. Naar menselijkheid. Naar de duizenden verschillende relaties die we met elkaar aangaan. Of we nu bloedverwanten zijn, of een toevallige voorbijganger. Relaties die soms pijnlijk, soms ongemakkelijk, maar vooral ook teder zijn. Een zoektocht vol hartverwarmende en hilarische ontmoetingen. Een concert over al die verhoudingen. Over onmacht en onbegrip. Over verlangen, geluk, liefde, en hoe aandoenlijk we kunnen zijn in al onze onhandigheid. Omdat we het zo hard proberen. En dat is ook wat waard.

Wederom neemt Maaike de toeschouwer mee in haar wereld van muziek en mooie liedjes aangevuld met ontwapenende anekdotes en verhalen. Haar nieuw te verschijnen album zal hierin de basis vormen.




21.02.2018 Arenbergschouwburg, Antwerpen

Verkoop via arenbergschouwburg.be



09.03.2018 De Spikkerelle, Avelgem

Verkoop via despikkerelle.be




10.03.2018 Stadsschouwburg, Sint-Niklaas

Verkoop via ccsint-niklaas.be




16.03.2018 De Kluize, Oosterzele

Verkoop via gcdekluize.be




21.03.2018 Cultuurcentrum, Strombeek

Verkoop via ccstrombeek.be




31.03.2018 Cultuurcentrum, Mechelen

Verkoop via ccmechelen.be




11.04.2018 CC De Werf, Aalst

Verkoop via ccdewerf.be




14.04.2018 De Scharpoord, Knokke Heist

Verkoop via cultuurknokkeheist.be




Tickets en info over de volledige theatertour via maaikeouboter.nl

Bio van Maaike Ouboter

Meer Over:

Maaike Ouboter