.
News Image

Maaike Ouboter stelt album voor in De Roma

En er is een nieuwe single.


Maaike Ouboter startte vorige week haar Vanaf Nu Is Het Van Jou- theatertournee. Vandaag brengt ze haar nieuwe single 'Vanaf Nu' uit, in mei volgt het album. Dat zal ze met full band in De Roma voorstellen op 29 november.

'Vanaf Nu Is Het Van Jou' is het antwoord op de vraag die Maaike Ouboter zichzelf vorig jaar stelde na haar doorbraak in 2013: wat nu? Wat nu, na het overweldigende succes van Dat Ik Je Mis (negen miljoen Spotify-streams, twintig miljoen YouTube-views), haar debuutalbum En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt (2015) en de clubtour, theatertours en festivals die volgden.



Na die achtbaan nam Maaike de tijd om stil te staan, om na te denken en om inspiratie op te doen voor nieuwe liedjes. Door te praten met allerlei - voor haar onbekende - mensen en te luisteren naar hun persoonlijke verhalen. Want íedereen heeft een verhaal. En dat wilde ik horen, en ontdekken wat het met mij zou doen.” Deze bijzondere ontmoetingen vormden de basis voor Vanaf Nu Is Het Van Jou. Maaike verwerkte de verhalen, maakte ze zich eigen en is nu klaar om ze weer door te geven.

Vandaag brengt ze haar single 'Vanaf Nu' uit en de komende weken tourt ze verder in Vlaanderen en Nederland. Zonet maakte Maaike ook bekend dat ze haar album op 29 november zal voorstellen met full band in De Roma in Antwerpen. Ticketverkoop is meteen gestart.


Bio van Maaike Ouboter

Meer Over:

Maaike Ouboter