.
Rudy Meyns
maandag 19 januari 2015

Nieuwe single voor Rudy Meyns

Brugse zanger heeft mooie herinnering aan Parijs.


In november 2014 kreeg Rudy een onverwachte uitnodiging van een Brugse vriendin om Parijs voor het eerst te bezoeken. Het werd een Thalys treinreis en ondanks het een dagje ‘highlights’ kijken werd, was de zanger behoorlijk onder de indruk van de Lichtstad. Het imposante van de Eifeltoren, de charme van de Seine, Mont Martre en het monumentale van de Notre-Dame kathedraal bleven dagenlang na zinderen. Enkele weken later kwam Rudy bij toeval op het spoor van een zwierige melodie die hem bij de eerste noot deed denken aan de romantische sfeer van Parijs. Net zoals bij z’n vorige single “Mond vol tanden” ging hij aan het schrijven en werd de tekst geboren van ‘Jij maakt me blij’.

Parijs is nu zwaar gekwetst maar ondanks het drama van de aanslagen zal de stad steeds een aantrekking blijven hebben op romantische zielen zoals in het lied ‘Jij maakt me blij’ bezongen is…

Als je straks het lied gaat beluisteren, hou dan rekening met het feit, dat de melodie dagenlang in je oor zal blijven walsen. Hoe dan ook, het maakt je blij ! Veel luisterplezier.

Bio van Rudy Meyns

Meer Over:

Rudy Meyns