.
Rudy Meyns
vrijdag 23 april 2021

Nieuwe single Rudy Meyns - Na Regen Komt Altijd Zonneschijn

Wat een aanstekelijk nummer.

'Na Regen Komt Altijd Zonneschijn' Is de titel geworden van de nieuwe single van Rudy Meyns.

Na een stop van iets meer dan een jaar staat de West-Vlaming er opnieuw met een zeer positief klinkend nummer. Zonder rechtstreeks naar de corona pandemie te verwijzen, geeft de zanger aan dat er na een slechte periode altijd weer een beter tijd aanbreekt. Onheil blijft niet duren, na regen komt altijd weer zonneschijn!

Rudy koos een nummer uit 1971 van de legendarische Britse formatie ‘The Fortunes ‘die in dat jaar 'Here comes that rainy day feeling again' uitbrachten, een van hun grootste hits. De Vlaamse tekst schreef de zanger zelf: 'Eens ik wist rond welk thema ik een tekst zou zingen, kwamen de zinnen als vanzelf op papier.

Filip Martens is sinds jaar en dag Rudy's producer en maakte ook deze keer weer een prima arrangement. Al klinkt het modern, het heeft ook wat het sfeertje van de jaren '70. Met het duap-koortje zing je meteen mee. Zo gaan we samen met Rudy Meyns vrolijk en optimistisch een nieuwe lente en zomer in. Want vergeet niet: 'Na Regen Komt Altijd Weer Zonneschijn'.

Rudy Meyns is tevens presentator op Ment-TV en brengt er de programma's 'Dag Op Dag', 'De Vlaamse Top Toen' en is omroeper van dienst op zondag.

Bio van Rudy Meyns

Meer Over:

Rudy Meyns

Bio van The Fortunes

Meer Over:

The Fortunes