.
News Image

The Fortunes en The Troggs op Yesterdayland

Topevenement komt naar Bobbejaanland.


Afgelopen vrijdag op de nationale feestdag waren ze in België voor een show in Kursaal Oostende en wie erbij was moet erkennen : wat knallen The Fortunes nog steeds zoals in hun goeie ouwe tijd! En goeie ouwe tijd is dan wel erg toepasselijk want de band bestaat sedert de begin jaren 60 en het zijn stuk voor stuk topmuzikanten die de 60 al ruim gepasseerd zijn… The Fortunes kenden wereldsuccessen met “You’ve got your troubles” en “Here comes that rainy day feeling again” maar ook met het oh zo mooie “Here it comes again” en het zeezender liedje voor de gelijknamige zeezenderpiraat “Radio Caroline”. Afgelopen vrijdag zette de band een weergaloze show neer en zeggen dat’t slechts een opwarmertje was voor dat wat het publiek op Yesterdayland mag verwachten.
Op de 60s stage staan The Fortunes geprogrammeerd met een andere iconische band, The Troggs. “Wild Thing” is één van de songs die het pretpark omstreeks 18u30 in lichterlaaie zal zetten, op zondag 27 augustus. Yesterdayland programmeert ook de muziek van de allergrootste band aller tijden, The Fab Four, John Paul George & Ringo! Met The Magic Of The Beatles wordt de “Best UK tribute band of the Beatles” van over het water gehaald. Het viertal tourt in Engeland sinds jaren en het is een geoliede hitmachine. Kan ook niet anders wanneer een stukje muziekgeschiedenis uit de instrumenten wordt getoverd…
Het 60s podium openen mag Yannick Bovy. En zeggen dat hij er zeker niet alleen zal staan… Samen met de UB2 Big Band in uitgebreide bezetting zal Bovy het festival trouwens op gang trekken. Met de mooiste croonersongs maar vaak ook met een jazzy touch zoals alleen Yannick dat kan. Van eigen bodem maar met zoveel internationale klasse… Yannick Bovy geeft op zondag 27 augustus “in stijl” het startschot van de eerste editie van Yesterdayland !
Tickets en alle info : www.yesterdayland.be

Bio van Yannick Bovy, The Troggs en The Fortunes