.
News Image

Nieuwe single van Fadim

En dat is zijn laatste uit zijn huidige album.


Ik Heb Je Lief, zo heet de nieuwste single van de Limburgse Fadim die nog maar 20 jaar oud is en toch al 2 TOP-10-albums in de Belgische Internationale albumcharts scoorde! Ik Heb Je Lief is de laatste single die uit Fadim's tweede album ADYA & FADIM zal verschijnen alvorens de zanger met nieuw studiowerk op de proppen komt. Het nummer werd tot in de puntjes uitgewerkt en geproduced door ADYA en muzikaal akoestisch ingespeeld door het ADYA Classic Orchestra dat garant staat voor de beste muzikanten geselecteerd uit een 15-tal verscheidene landen!



Op professioneel vlak gaat het de zanger voor de wind, privé heeft Fadim eind vorig jaar een groot verlies moeten verwerken want na een lang gevecht verloor z'n vader op Kerstnacht z'n strijd tegen kanker. Ook al is 'Ik Heb Je Lief an sich een echte liefdesballade, het nummer krijgt gezien de omstandigheden een erg persoonlijke en dubbele betekenis voor Fadim en z'n familie.

Ik Heb Je Lief verschijnt als digitale download of via streaming en kan uiteraard ook worden teruggevonden op het album ADYA & FADIM dat nog steeds verkrijgbaar is.