.
News Image

Nieuwe single Steve Tielens

Steve Tielens zingt over zijn geliefd Vlaanderen.


Dat Steve Tielens meestal wordt vergezeld door z'n Monique weet inmiddels iedereen, eind vorige jaar kon kijkend Vlaanderen week na week de straffe stoten en perikelen van dit olijke duo op TV volgen. Die jarenlange vriendschap van Steve en Monique resuteerde begin dit jaar in een gelegenheidssingle voor carnaval, getiteld 'Ik en Monique'. En ja hoor, waar mogelijk ging Monique regelmatig mee het podium op en werd snel duidelijk hoe populair ze wel niet is bij het Vlaamse publiek.

Nu carnaval alweer achter ons ligt en de zomer stilaan komt piepen is het tijd voor nieuw solowerk van Steve en dat vond hij in deze 'Bij Ons In Vlaanderen', een nummer met verschillende tempi dat Steve op het lijf geschreven is. Voor Steve mag de zomer snel beginnen... de Vlaamse tenten worden deze zomer gegarandeerd weer op z'n kop gezet!

'Bij Ons In Vlaanderen'verschijnt op maandag 8 mei en zal ook op de tracklisting belanden van het eerstvolgende album van Steve naar aanleiding van zijn jubileumjaar '15 jaar Steve Tielens'.




Bio van Steve Tielens

Meer Over:

Steve Tielens