.
News Image

Nieuwe single Luc Van Meeuwen

Nog eens solo-materiaal van Luc Van Meeuwen.


De uit Meeuwen afkomstige jonge zanger Luc van Meeuwen, timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Luc verovert meer en meer een vaste plaats in de galerij van nationale en internationale grootheden in showbizzland . In België wordt de zanger reeds op handen gedragen maar ook in het buurland Nederland valt hem steeds meer waardering ten deel.

Luc van Meeuwen heeft een agenda om U tegen te zeggen, bijna dagelijks is hij wel ergens op de Belgische en Nederlandse podia te vinden. Met zijn vorige single wist Luc zich wekenlang verzekert van een plaats op de Ultratop hitlijst. Ook wist hij met de Vlaamse Mieke al een paar hits op zijn naam te zetten waaronder ‘Samen kunnen we de wereld aan’ Mooie Dromen en de hit ‘Ik zou niet weten wat ik liever hebben wou”



Met deze nieuwe single geeft Luc opnieuw een visitekaartje af. Mary Boduin werd benaderd om Gerard Jolings grote hit ‘No More Bolero’s uit 1989 van een Nederlandstalig jasje te voorzien. Mary gaf de compositie van Peter de Wijn als titel ‘Weg met alle pijn’ mee. Als de voortekenen niet bedriegen zou dit best opnieuw een grote hit kunnen worden voor de sympathieke Luc van Meeuwen. Deze single is een voorloper van het album dat in augustus 2016 zal verschijnen, hierop kunnen we naast solo nummers van Luc, opnieuw een aantal spectaculaire duetten verwachten van Luc en Mieke.


Bio van Luc Van Meeuwen

Meer Over:

Luc Van Meeuwen

Bio van Mieke, Gerard Joling en Mary Boduin