.
News Image

Nieuwe single Laura Aussems

Tweede single voor K3 Zoekt K3-kandidate.


Het gaat goed voor de ex-finaliste van K3 zoekt K3, Laura Aussems. Net 2 maanden na de release van haar debuutsingle en videoclip “Back-Up” staat er al een 2e single “I Will Never Lie” en is de 2e videoclip in aantocht. Ze brengt “I Will Never Lie” als surprise uit op haar verjaardag als traktatie voor haar fans.



Ze had eerder aangekondigd dat er een nieuwe single kwam, maar niemand wist wanneer precies de release was. Ook deze single is weer volledig geschreven en op de piano gespeeld door Laura Aussems zelf. “ “I Will Never Lie” gaat over het overtuigen dat jij niet bent zoals vele anderen en dat je open staat om iemand een tweede kans te geven. “Het is voor mij een heel intieme, pure en persoonlijke song, waarin ik mezelf misschien nog meer bloot geef dan bij “Back-Up” ” geeft Laura toe, “Ik vind het als artiest en muzikant belangrijk om je ziel mee te geven in je muziek. Dat is uiteindelijk wat een song jouw eigen kleur geeft.”



Laura voegt toe dat ze heel dankbaar is om de professionele en getalenteerde mensen waarmee ze mag werken en kijkt met veel enthousiasme uit naar de toekomst.