.
News Image

Nieuwe single Karree Konfituur

Derde single van Karree Konfituur heet ‘Doe Het Dan’.


Exact één jaar nadat ze hun platencontract bij Universal Music hebben getekend, lanceert Karree Konfituur hun nieuwste single. Het zomerse en vrolijke nummer heet ‘Doe Het Dan’. Deze single is de opvolger van ‘Hou Me Vast’ en ‘Vluchtmisdrijf’.

“Met dit nummer willen we iedereen aanmoedigen om eindelijk eens te doen in hun leven wat ze altijd al hebben willen doen’, vertelt frontman Bart Foubert. “Geen woorden, maar daden. Dat is de boodschap van ‘Doe Het Dan’. Er wordt al meer dan genoeg getwijfeld en beloofd.”



Voor dit nummer hebben de eigenzinnige heren van Karree Konfituur vooreerst samengewerkt met topproducer Jeroen Swinnen. Een echte vakman die voordien ook al heeft samengewerkt met kleppers als Daan, Novastar en Vive La Fête.



Wie Karree Konfituur, dé nieuwste sensatie binnen de Nederlandstalige muziek, live aan het werk wil zien kan onder andere op 21 juli afzakken naar de Korenmarkt in Gent. Dan geeft Karree Konfituur voor het vierde jaar op rij het beste van zichzelf op de Gentse Feesten.


Bio van Karree Konfituur

Meer Over:

Karree Konfituur

Bio van Daan, Novastar en Vive la Fête