.
Laura Tesoro
donderdag 17 augustus 2017

Laura Tesoro & Olga Leyers presenteren eerste 2 Meisjes op het strand

Vanaf vrijdag, terug op VTM.

De grote vakantie gaat haar laatste weken in, maar bij VTM is het zomergevoel nog lang niet uitgedoofd. De temperatuur wordt de komende 3 weken opnieuw de hoogte ingejaagd met de uitzendingen van 2 Meisjes op het Strand. Op vrijdag 18 augustus 2017 geven Laura Tesoro en Olga Leyers de aftrap. Zij kondigen samen de beste zomernummers en enkele verrassende duetten aan. Zoals dat van Isabelle A en Els Pynoo, die samen een eigen Franse mash-up brengen van Pour Un Flirt en Christine. Of Stijn Meuris die samen met Belle Perez een Spaanse touch geeft aan zijn klassieker Ik Hou Van U.

Solo, als duo of in groep halen de artiesten de grootste hits uit de kast. Het muzikaal feest wordt in de eerste aflevering op gang getrokken door Milow. Verder staan ook deze toppers op de muzikale affiche:

Milow – Summer Days
Isabelle A & Els Pynoo – mash-up van Pour Un Flirt en Christine
Buurland – Skin (Nederlandstalige versie)
Viva la Fête – Porque Te Vas
Milo Meskens – New Beginning
Ozark Henry & Sarah Bettens – I’m Your Sacrifice
Sylver – Turn The Tide
Udo & Lisa (uit The Voice) – When The Rain Begins To Fall
Natalia – How I Danced
Stijn Meuris & Belle Perez – Ik Hou Van U

Tussen de optredens door laten de artiesten zich van een andere kant zien in verrassende muzikale filmpjes en backstagebeelden. Koen Wauters, Buurland en Sylver brengen live muziek vanuit een strandcabine, terwijl Els Pynoo en Stijn Meuris hun rit naar de kust opleuken met een muziekquiz. Ook de ‘2 meisjes’ Laura en Olga zorgen voor sfeer in de auto. Op de track list: Goud van Bazart, en een bijhorende imitatie van zanger Mathieu door Olga. Verder zien we hoe Natalia Olga de kneepjes van het surfen bijbrengt en helpt Milo Meskens de verwarring met Milow de wereld uit. En wat dacht je van Helmut Lotti die de Macarena van Los Del Rio danst?

2 Meisjes op het Strand, vrijdag 18 augustus om 20.30 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android

Meest recente foto’s van Olga Leyers, Laura Tesoro, Milow, Isabelle A, Buurland, Milo Meskens, Ozark Henry, Sylver, Udo, Natalia, Stijn Meuris en Belle Perez: