.
Luc Van Meeuwen en Frank Galan
zaterdag 11 juni 2016

Nieuwe single Frank Galan scoort

Nieuw materiaal van Frank Galan.


Wie aan Frank Galan denkt, denkt gelijk aan zon, zee, sangria... Frank Galan ís zomer, passie, paella en witte stranden ! Het geluid van deze Vlaamse Latino neemt je gelijk mee naar warme oorden, zeker waar het zijn allernieuwste hitsingle “Op Reis naar de Zomer betreft ! In Vlaanderen en Nederland wordt deze aanstekelijke melodie op alle radio’s weelderig gedraaid.

Momenteel op NR. 1 bij FamilyRadio, maar ook bij vele andere radiostations staat de single eveneens als “Trotsplaat”, “hoogste nieuwkomer”, “Supertip” etc.. Mooie noteringen dus voor een potentiële zomerhit. Deze prachtige zomersingle is als een heerlijke cocktail van Spaanse ritmes, vol passie en temperament, met ‘n aanstekelijk ritme, gehuld in een gipsy-beat.



Opzwepende gitaren en dwingende percussie zorgen voor een zwoele atmosfeer waar je gewoon niet bij stil kan blijven staan. En met Frank’s betoverede stem raak je helemaal volledig in extase. Frank schreef ook de prachtige Nederlandstalige tekst die een onvergetelijke zomer aankondigt. In Nederland worden zowel de Nederlandstalige als de Spaanstalige versies gedraaid.

In 1995 startte Frank zijn carrière in Nederland en dat zijn ze blijkbaar nog niet vergeten… Is de zomer effectief begonnen ? volgens Frank Galan wel...

Bio van Frank Galan

Meer Over:

Frank Galan