.
Davy Dilamon
zaterdag 21 augustus 2021

Nieuwe single Davy Dilamo

Daar is de zomer.

Het was even stil rond Davy Dilamo, maar nu is hij terug van nooit weggeweest, en hoe!
Vrijdag verscheen zijn nieuwe single 'Sexy Per Me'. Met deze zwoele reggaeton song zal de charismatische zanger ongetwijfeld een zomers gevoel in menig hart creëren, ook op dagen dat de zon niet schijnt.

Voor de productie van het nummer tekende Dave McCullen (die o.a. met de Belgische danceformatie Lasgo verschillende wereldhits achter zijn naam heeft staan). Davy Dilamo trok naar Napels om samen met componiste/schrijfster Annalisa De Martino de tekst te schrijven. Bert Temmerman nam de videoclip voor zijn rekening. 'Sexy Per Me' betekent voor de in België wonende zanger van Italiaanse origine ook een stijlbreuk met zijn verleden.

Eind vorig jaar ontstond een samenwerking met artiestenmanager Alain Wauters. Samen werd er een nieuwe muzikale route uitgestippeld, waarvan 'Sexy Per Me' alvast een voorproefje is. Een totaal nieuwe show zal volgen in 2022. Davy Dilamo wist met zijn verfrissende 'Sexy Per Me' alvast de Duitse platenfirma Fiesta Records (die o.a gekend is van de hitsingle uit 1997 van Samba De Janeiro – Bellini) te overtuigen. Onlangs ging hij een langdurige verbintenis aan met dit internationaal gerenommeerde platenlabel, waarbij 'Sexy Per Me' bijgevolg een wereldwijde release zal krijgen.

Bio van Davy Dilamo

Meer Over:

Davy Dilamo