.
News Image

Music for a smile toont Tienen als warme stad

Heel wat artiesten verlenen hun medewerking!


Vlaanderen loopt al storm voor Music For Life van Studio Brussel, maar ook Tienen doet mee aan de warmste week met Het Glazen Huis op hun Grote Markt. Van 19 tot 22 december zullen personeelsleden van het RZ Tienen live radio maken vanuit het glazen huis. Op enkele stadsradio's (Leuven, Aarschot en Tienen) zullen de programma's te horen zijn.RZ Heilig Hart Tienen zet vooraf verschillende acties op en tijdens de warmste week valt er heel wat te beleven op de Grote Markt. Ook bedrijven, scholen, handelaars, verenigingen en particulieren kunnen een actie ondernemen en hun bijdrage naar Het Glazen Huis te Tienen brengen. Bedrijven en handelaars hebben de mogelijkheid om een reclameblok te kopen die tijdens de warmste week wordt uitgezonden op de radio. Gedurende de hele periode van de warmste week kunnen verzoeknummers worden aangevraagd via SMS of live aan het glazen huis. Mensen die zelf een actie op poten willen zetten kunnen dit laten weten via info@glazenhuistienen.be. Gewoon doneren kan ook op rekeningnummer BE27 7360 4415 5373;Als we het programma zien, weten we nu al dat de sfeer er goed in zal zitten!Op dinsdag 19 december is er om 11 uur de startshow met Andrea Schön en Mike Grondy, waarbij de bewoners het glazen huis intrekken. Tussen 18.30 en 23 uur zijn er optredens en interviews van Frederic, Mo'reen, Duitse Schlagerkoning Otto Lagerfett, Sammy Baker, Sammy Moore, Yves Segers, Eveline Cannoot, Loredana en Johan Veugelers.

Woensdag 20 december start om 19 uur Steve Tielens, gevolgd door Ive Rénaarts, Marina Wally, Torsten, Davy Dilamo, Jennifer Berton en Gudinöv.

Donderdag 21 december van 19 tot 23 uur worden Mario Franco, Lisa van The Voice, Metejoor, Ida de Nijs, Danny De Roover, Guy Neve, Kim Dejonghe en Jacoman verwacht.

Tenslotte is er het grote afscheidsfeest van Music for a smile op vrijdag 22 december met om 19 uur Kurt Kraemer en Gregory. Vanaf 20 uur start de veiling voor het goede doel met Jo met de banjo. De bewoners verlaten dan het huis en het ingezamelde geld wordt bekendgemaakt. Er is tevens een afterparty in de Skibar met FeSteyn.Voor alle info raden we u aan om een kijkje te nemen op de Facebookpagina 'Music for a Smile' en raadpleeg zeker ook glazenhuistienen.be.Tekst: Nico Vanaken


Download onze app voor iOS of Android

Meest recente foto’s van Yves Segers, Eveline Cannoot, Loredana, Johan Veugelers, Steve Tielens, Ive Renaarts, Jennifer Berton, Metejoor, Ida De Nijs, Danny De Roover en Guy Neve: