.
News Image

Nieuwe cd Ive Renaarts

Ive Rénaarts stelt zijn allernieuwste album voor: Ik geloof


Met oprechte trots stelde Ive Rénaarts een tijdje geleden zijn laatste nieuwe album Ik geloof voor in zijn schlagercafé De Kroon in Poederlee voor pers, fans en groot publiek.Het debuutnummer Waar de zon en de zee elkaar kussen ,waarmee het idee om een nieuw album te maken begon, werd reeds in april uitgebracht via i-tunes, spotify, deezer en alle andere onlinekanalen. Ook radio en tv, zoals het populaire ment tv, pikten dit nummer op en maakten dit mee tot een succes waardoor dit lied van wijlen Joe Harris in vele Vlaamse zalen met open armen werd ontvangen.

De daaropvolgende zomer echter was voor Ive en zijn partner Kurt een zeer moeilijke periode. Het noodlot sloeg toe en de harde diagnose kanker werd bij Kurt gesteld. Daar bovenop volgde een enstige hersenvliesontsteking, waardoor het leven van hen beide een heel andere wending nam. Terwijl Kurt weken in het ziekenhuis verbleef met Ive aan zijn zijde, groeide de kracht maar vooral ook de inspiratie voor een nieuwe titel: Trots op jou, een cover van Wesley Bronkhorst.

Nu de genezing de goede kant opgaat, durft Ive opnieuw te geloven in een positief verhaal, wat meteen ook uitgroeide tot de titel van het album: Ik geloof. In 1985 kende dit lied een groot succes door Marleen, aan wie Ive een warm hart toedraagt. Door de vele hits die zij gescoord heeft, was zij voor Ive een bron van inspiratie tijdens zijn jeugdjaren.

Ive timmert al jaren aan zijn carrière, met succes. Niet alleen met De Stoempers weet hij te scoren, ook solo staat hij zijn mannetje en dat bewijst hij met het album Ik geloof nog maar een keer.


Bio van Ive Renaarts

Meer Over:

Ive Renaarts