.
News Image

Nieuwe cd Eliza Doolittle komt eraan

Eliza Doolittle is terug van nooit echt weggeweest.

Drie jaar na haar doorbraak met het aanstekelijke Pack-Up, het frivole 'Skinny Genes' en het zelf-getitelde album 'Eliza Doolittle' (multi-platinum bekroond met meer dan 500.000 verkochte exemplaren in de UK), heeft de nu 25-jarige zangeres een opvolger klaar - "In your hands" - die op 24 januari 2014 via Warner Music uitgebracht zal worden.

"In your hands" telt 13 nieuwe songs, neergepend door de Londense in 2012 en 2013 tijdens en vlak na de twee jaar durende wereldtournee die op haar debuutalbum volgde. Met enkele opmerkelijke zijsprongen waaronder de hitsingle You & Me, geschreven door Eliza en in samenwerking met Disclosure uitgebracht, steekt ze in de zomer van 2013 het vuur weer aan de lont.

Volgde hierop: de vooruitgeschoven single Big When I Was Little, een top 10 UK hit die het geluid van haar vorige album voorzichtig afschudde en voor de luisteraar een opstapje betekende naar haar nieuwe album waarop een zangeres te horen is die vocaal en tekstueel zicht- en hoorbaar gegroeid is.

Bio van Eliza Doolittle

Meer Over:

Eliza Doolittle