.
News Image

Nieuw seizoen Ge Hadt erbij moeten zijn

Nieuwe afleveringen op VTM.
Vanaf donderdag 23 april is de comedyreeks met de vreemdste dt ooit terug met een nagelnieuw seizoen. Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Ben Segers en een heel team van topacteurs (Stefaan Degand, Charlotte Timmers, Peter Bulckaen, Ann Tuts, …) brengen in Ge Hadt Erbij Moeten Zijn een ode aan de nobele kunst van het vertellen van verhalen.

Bekende Vlamingen vertellen elke week een straf, waargebeurd verhaal dat tot op de letter wordt nagespeeld. Het programma streek daarmee in 2018 een nominatie voor een Gouden Roos op zak. Nieuw dit seizoen is dat Ruth en Sven de verhalen zélf hebben ‘geresearcht’. In pré-coronatijden was dat eenvoudig: ze gingen langs bij bekende vrienden en collega’s en vroegen hen naar hun sterkste verhaal. Wat volgde was een gezellige babbel, die de ideale basis bleek om zich in te leven in hun rol.

De komende weken vuren o.a. Evi Hanssen, Jeroen Meus, Jens Dendoncker, Jan-Jaap van der Wal en Kürt Rogiers hun verhaal af op Vlaanderen. De eerste aflevering op donderdag 23 april wordt afgetrapt door Adriaan Van den Hoof en Mathias Coppens. Mathias krijgt bezoek van Ruth en vertelt haar in het gezelschap van zijn schattige ‘labradoodle’ Polleke over de vreemdste dag uit zijn leven, die hij samen met zijn ex Dina Tersago (een glansrol voor Ruth Beeckmans) beleefde. Een verhaal over zijn vermiste vader (Peter Bulckaen), een Marokkaanse familie, een klooster en een dwerg. Het klinkt als een mop, maar het is wel degelijk waargebeurd...

Ge Hadt erbij Moeten Zijn, donderdag om 20.35 op VTM.

Meest recente foto’s van Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Ben Segers, Stefaan Degand, Peter Bulckaen, Ann Tuts, Jeroen Meus, Evi Hanssen, Jens Dendoncker en Kürt Rogiers: