.
News Image

Nieuw seizoen Beste Kijkers

Nathalie Meskens is terug!
Omdat er zo veel te beleven valt op tv is het onmogelijk om met àlles mee te zijn. Nathalie Meskens to the rescue, want in het nieuwe, derde seizoen van Beste Kijkers maakt zij er opnieuw een missie van om de kijker elke woensdag te laten meegenieten van al wat hij moét gezien hebben de voorbije week. En dat doet ze samen met haar vaste team captains Sven De Ridder en Tine Embrechts, die zich wekelijks laten flankeren door een gast die hen zal helpen om de titel van ‘Beste Kijker’ binnen te rijven. In de eerste aflevering bijten Tom Lenaerts en De Bunker-revelatie Sachli Gholamalizad de spits af.

Nathalie Meskens: “We hebben de voorbije twee seizoenen al 24 afleveringen mogen maken en elke opname was uniek. Alles kan op de set van Beste Kijkers en je weet op voorhand nooit wat er zal gebeuren. Die spontaniteit kan je niet faken. Niets wordt geforceerd, geen enkele reactie wordt voorbereid en elke lach is écht. Dat zal iedereen die ooit bij ons te gast was met veel plezier bevestigen. Bij Beste Kijkers voel je je echt onder vrienden. Ook als kijker, daar ben ik van overtuigd.”

Het beproefde recept blijft zo goed als ongewijzigd: Nathalie Meskens kijkt samen met Tine Embrechts, Sven De Ridder en twee gasten in vijf spelrondes en twee weekoverzichten naar de grappigste, opmerkelijkste en ontroerendste beeldfragmenten van de voorbije week.

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuw finalespel. Hoe dat precies wordt gespeeld, moet nog een verrassing blijven. Maar wat we al wel kunnen verklappen, is dat er elke week een gastacteur zal opduiken om Nathalie te helpen…

Televisie is het medium bij uitstek om humor in de huiskamer te brengen, maar soms is het de persoon op de achtergrond die nog verrassender of grappiger uit de hoek komt, gewild of ongewild. In de nieuwe rubriek ‘Held Gezocht M/V’ wordt wekelijks ingezoomd op deze tv-helden van het voorbij jaar en wordt de hulp van de kijkers ingeschakeld om hun identiteit te achterhalen. En hen staat iets speciaals te wachten…

En het lentefrisse decor uit het voorjaar krijgt voor dit derde seizoen een warme herfstlook.

De gastenlijst van de eerste twee seizoenen van ‘Beste Kijkers’ leest als een ‘Who’s who’ van de Vlaamse televisie. In seizoen drie wordt die lijn van toppers doorgetrokken. En Beste Kijkers valt niet in herhaling, want het zijn allemaal gasten die voor het eerst aanschuiven in de panelshow.

Tom Lenaerts en De Bunker-revelatie Sachli Gholamalizad bijten op 11 november de spits af.

Later volgen onder meer: Herman Verbruggen, Kristel Verbeke, Stany Crets, Linde Merckpoel, Lieven Scheire, Regi, Jan Jaap van der Wal, Saartje Vandendriessche, Kris Wauters, Pieter Embrechts en Hilde De Baerdemaeker.

In de spelronde ‘Waar kijken ze naar?’ kijken bekende duo’s, trio’s, koppels en gezinnen samen naar televisiefragmenten van het voorbije seizoen en moeten Tine, Sven en hun gasten raden over welk programma het gaat.

Deze keer gaat Beste Kijkers op bezoek bij onder meer Gert en Marie Verhulst, De Jeugd Van Tegenwoordig, Christoff en Lindsay De Bolle, Jean Blaute en Walter Grootaers, Kürt Rogiers en dochters Lola en Merlijn, Hans Otten en kinderen Merlijn en Estée, Slongs Dievanongs en Sista Flex, Nicole en Hugo, foute vrienden Begijn Le Bleu en Christophe Stienlet, Freddy De Vadder en Han Coucke uit Bevergem en de Nederlandse toppers Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge, die de rollen van Sven en Tine speelden in de succesvolle RTL4-versie van Beste Kijkers.

Wie heeft het best opgelet de voorbije week? Ontdek het vanaf 11 november 2015 elke woensdagavond om 21.10 in Beste Kijkers.

Download onze app voor Android of iOS