.
News Image

Nieuw seizoen ‘Zie mij graag’

Het nieuwe seizoen start donderdag 1 november.
Op donderdag 1 november start het tweede seizoen van de feelgoodreeks Zie mij graag, met in de hoofdrollen Alejandra Theus, Stan Van Samang, Tine Embrechts, Ini Massez en Wouter Bruneel. De vriendengroep rond Anna en Ben probeert ook dit seizoen het hoofd boven water te houden in het alledaagse (liefdes)leven. Vorige jaar won de reeks een award voor Beste Mini-Serie op de Seoul International Drama Awards. In het tweede seizoen doet de Nederlandse actrice Sanne Samina Hanssen haar intrede. De nieuwe titelsong Perfect imperfection maakt het plaatje helemaal af.

Zie mij graag: vanaf 1 november elke donderdag om 20.40 uur op Eén.

Eindelijk zet Anna (Alejandra Theus) een punt achter het hoofdstuk met haar ex Ben (Stan Van Samang) en stort ze zich voluit in de datingscene, vastberaden om niet alleen oud te worden. Ben wil haar echter absoluut terug, maar zijn veroveringsoffensief vangt bot. Zijn treuren duurt niet lang, want hij wordt verliefd op - nieuwkomer in de reeks - Sien (Sanne Samina Hanssen). Dat komt bij Anna, die beseft dat Sien niet zomaar de zoveelste in de rij is, toch harder aan dan verwacht…

Sas (Inni Massez) wil dan weer dringend weer pit brengen in haar relatie met Gunther (Wouter Bruneel), nadat ze voor de zoveelste keer in slaap zijn gevallen voor hun tv. Vol vertrouwen proberen ze de passie in hun relatie op te krikken. Nicole (Tine Embrechts) begint een affaire met een getrouwde man, volgens haar ideaal: alleen de lusten, zonder de lasten. Tot hij plots met zijn koffers aan haar deur staat.

Aflevering 1 (donderdag 1 november)
Ben probeert met de hulp van Gunther Anna terug te winnen. Zij is echter volop aan het daten geslagen. Wanneer Anna plots uit haar huis moet, zien Ben en Gunther hun kans. Ben vraagt Anna om samen met de kinderen tijdelijk bij hem te komen wonen. Maar het lot pakt voor Ben net iets anders uit.

De Nederlandse actrice Sanne Samina Hanssen vergezelt de cast voor dit tweede seizoen. Sanne werd vooral bekend dankzij haar hoofdrol in de tweede reeks van Het Huis Anubis van Studio 100. Ze studeerde aan de toneelacademie van Maastricht en staat regelmatig op de theaterplanken in Vlaanderen. Momenteel is ze bezig met opnames van de Nederlandse film Shit happens, met onder andere Jeroen Krabbé en Theo Maassen.

De makers geven bovendien de kans aan beloftevol jong acteertalent, waaronder Mo en Kes Bakker, die een rol in de film Niet schieten van Stijn Conincx vertolken en in het Vlaamse theater-en televisielandschap steeds meer naam maken.

Nieuwe soundtrack
De makers introduceren ook een nieuwe begingeneriek, Perfect Imperfecton van Cappaert. De groep bestaat uit de twee zussen Annelies en Sarah Cappaert. Zij haalden ooit de finale van Idool en in het daaropvolgende jaar van X-Factor. Perfect Imperfection is een nummer van hun nieuwe album, Warrior of the Good, dat in mei 2018 verscheen.

Beste Mini-Serie
Zie mij graag won in 2017 een award voor Beste Mini-Serie op de Seoul International Drama Awards in Zuid-Korea. Regisseurs Toon Slembrouck en Cecilia Verheyden, die ook de regie voor seizoen 2 op zich namen, werden genomineerd voor beste regie.

Zie mij graag: vanaf 1 november elke donderdag om 20.40 uur op Eén.