.
News Image

Nieuw seizoen Zie Mij Graag

Dit voorjaar op Eén.
Vanaf 7 januari is het weer genieten met een nieuw seizoen van de fictiereeks Zie mij graag. Anna, Nicole, Sas, Gunter en Ben botsen op heel wat relationele problemen. Anna (Alejandra Theus) gaat na drie maanden bij haar twintig jaar oudere vriend Jean-Philippe (Warre Borgmans) inwonen. Hij is chirurg, weduwnaar, en heeft een zestienjarige dochter Eva (Annabet Ampofo). Anna wil de beste plusouder zijn, maar het nieuw samengesteld gezin neemt geen goede start. Vic (Mo Bakker) eist veel aandacht van Jean-Philippe en Lou (Kes Bakker) komt in zijn puberjaren.

Er duikt ook een nieuw gezicht op in de reeks: Elly (Mieke De Groote) trekt in bij haar dochter Nicole (Tine Embrechts). Moeder en dochter hebben echter een haat-liefdverhouding. Is het dan wel een goed idee om constant in elkaars buurt te zijn?

Voor Anna’s ex Ben (Stan van Samang) en Sien (Sanne Samina Hanssen) zal alles veranderen: zij verwachten hun eerste kindje. De pasgeboren baby zet hun relatie al snel onder druk… En oerkoppel Sas (Ini Massez) en Gunter (Wouter Bruneel) blijft ook dit seizoen tegen de sleur vechten.

Zie mij graag: vanaf 7 januari elke dinsdag om 20.40 uur op Eén.