.
Nicole & Hugo
vrijdag 18 maart 2022

Nieuw drama voor Nicole en Hugo: ‘zij heeft Alzheimer’

De vrees van Hugo was terecht, zijn vrouw Nicole heeft Alzheimer.

Terug naar vorig jaar, toen liet Nicole van het bekende zangduo Nicole & Hugo een test voor Alzheimer uitvoeren. Die test kwam er niet zomaar, ook haar vader had Alzheimer. Eigenlijk haalde Nicole een goede score op die test, maar korte tijd later kreeg het duo toch te horen dat Nicole Alzheimer heeft.

“Gisteren, op de dag dat ik vierenzeventig werd, kreeg het gevoel dat al een tijdje in mij – of beter gezegd in ons – sluimerde een naam. Gisteren, op de dag dat we vierden dat we samen weer wat ouder geworden waren, is ineens het onzegbare toch gezegd”, schrijft Hugo in het boek dat dit weekend verschijnt.

“Gisteren, op 10 november, werd duidelijk dat de herinneringen in het hoofd van Nicole voor altijd vader zullen worden, dat ze zullen verdwijnen in de nevelen van de voortschrijdende tijd. De wetenschap maakte gisteren duidelijk dat wat we eerder aanvoelden werkelijkheid geworden is”, zo schreef Hugo op 11 november, een fragment dat op pagina 174 van Goeiemorgen, morgen Nicole & Hugo: 50 jaar onafscheidelijkheid hernomen werd.

Koop hier het boek van deze twee toppers

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nicole & Hugo

Meer Over:

Nicole & Hugo