.
Gunther Levi en Marianne Devriese in Familie
zaterdag 25 december 2021

Nieuw drama in Familie: weer een dode?

Wat gaat er gebeuren?

Dat er de eerstkomende maanden vijf belangrijke personages uit ‘Familie’ verdwijnen, dat weet u al een tijdje. Iris is één van hen en het lijkt erop dat er iets ernstigs zal gebeuren.

Voor opnames op maandag 3 januari zijn de makers van ‘Familie’ namelijk op zoek naar een advocaat voor Francesca (de moeder van Iris) en een advocaat voor Peter. Het gaat om opnames in een rechtbank, want ook daarvoor zijn de makers van ‘Familie’ op zoek naar publiek dat in de zaal zal plaats nemen en het proces zal volgen.
Die beelden zullen wellicht een maand of 2-3 later op tv komen en dat betekent dus dat er één van de volgende dagen iets ernstigs zal gebeuren. Maar waarom hebben Peter en Francesca een advocaat nodig? Heeft één van hen Iris iets aangedaan en is zij om het leven gekomen? Of heeft Iris haar kindje zelf vermoord en moet zij daarom terecht staan?

Het beloven spannende dagen, weken en maanden te worden voor de kijkers van ‘Familie’, zoveel is zeker. Gaan we snel weten hoe Marianne Devriese en Gunther Levi uit de soap verdwijnen?


Bekijk hier de nieuwe inhouden van Familie

Download onze app voor iOS of Android