.
News Image

Nielson gaat diep voor videoclip

Ijskoude clip voor Nielson.


Na het succes van de singles 'Diamant' en 'Doen, Durven Of De Waarheid' brengt Nielson zijn derde single uit: 'IJskoud'. Het album 'Diamant' komt uit op vrijdag 12 oktober en is vanaf nu beschikbaar als pre-order.

“Het is een van mijn meest favoriete songs die ik het afgelopen jaar heb gemaakt en heeft voor mij een bijzondere betekenis. We zijn voor de video speciaal afgereisd naar IJsland, omdat het prachtige en rauwe landschap daar perfect past bij IJskoud. We zijn diep gegaan om de beelden precies aan te laten sluiten bij het liedje.”



De teksten op zijn derde album 'Diamant' zijn eerlijker dan ooit. “Mensen kennen vooral de opgewekte Nielson, maar ik heb ook een donkerdere kant. Ik wilde met mijn muziek persoonlijker worden, mezelf écht laten zien en mezelf ook muzikaal opnieuw uitvinden.”

En 'Diamant' is nog maar het begin. Een tussenstation in de zoektocht naar zichzelf. Want die zoektocht duurt voort: Nielson is enorm nieuwsgierig naar alles wat er nog meer op zijn pad komt. Hij is er klaar voor, het veilige masker is af. En dat is precies de bedoeling.

In mei lanceerde Nielson zijn podcast-serie NielsonAir, waarin hij - aan de hand van de thema’s van zijn nieuwe tracks - in gesprek gaat met bekende Nederlanders als Mr. Probz, Jochem Myjer en Charly Lownoise.

Komend najaar begint Nielson aan zijn Diamant Tour langs clubs in Nederland en België. Op 13 december staat Nielson in Trix, Antwerpen.

Bio van Nielson

Meer Over:

Nielson