.
Niels Destadsbader
vrijdag 22 juli 2022

Niels Destadsbader: “Zij hebben altijd gelijk”

Wint hij dit jaar Radio 2 Zomerhit?

We hebben er even op moeten wachten maar Niels Destadsbader is terug met een nieuwe zomersingle. De opnames voor de videoclip vonden plaats in Izegem en kon rekenen op heel wat enthousiaste fans.

Niels won de voorbije 5 jaar al 4 keer de grote Radio 2 Zomerhir. Maar zal dat dit jaar ook lukken? Want de concurrentie is groot met namen als Metejoor en Camille.

“Dit jaar presenteer ik het event ook voor het eerst zelf. Bijzonder, hé. Al verwacht ik niet dat ik Zomerhit dit jaar ga winnen. De reacties op mijn nieuwe single ‘ik neem er één’ zijn heel goed, maar ik verwacht dat de winst voor Metejoor of Camille zal zijn”, klinkt het in Dag Allemaal.

Maar ook Regi heeft een hit te pakken, dus misschien is de troffee dit jaar wel opnieuw voor hem. “De mensen beslissen en zij hebben altijd gelijk.”

Naast Zomerhit is er dit jaar ook dat andere grote muziekprogramma dat zijn comeback maakt: 'Tien Om Te Zien'. En ook daar is Niels Destadsbader meer dan welkom. “Zeg, je gaat bij ons toch ook nog optreden, hé’, vroegen ze van VTM. Natuurlijk, ik heb bij mijn weten nergens vijanden gemaakt. En dus zal ik toch een keer of vier in 'Tien Om Te Zien' zitten.”

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader