.
Niels Destadsbader
woensdag 27 januari 2021

Niels Destadsbader ziet het somber in: “er gaan nog lijken uit de kast vallen”

"En ik vrees dat we daar het einde nog niet van gezien hebben."

Niels Destadsbader beseft maar al te goed dat we nog lang niet verlost zijn van de coronacrisis. “De crisis is nog niet voorbij hé. Wanneer? Dat is het probleem, niemand die het weet. We hebben geen enkel vooruitzicht”, ziet Niels weinig positief nieuws.

Niels geeft toe dat heel wat artiesten zouden tekenen mochten ze terug kunnen optreden in juli 2021. “Maar het zal niet simpel zijn”, blikt Niels nu al vooruit. “De Ghelamco Arena-concerten zijn bijvoorbeeld verplaatst naar april. Ik hoop echt dat die kunnen doorgaan. Het gemis is zeer groot”, zucht de zanger in Primo.

“Er wordt me afgepakt wat ik het liefst doe. Dat gevoel heb ik”, klinkt het droevig bij Niels Destadsbader. “En dan heb je ook nog de financiële kwestie…”

Niels zelf heeft gelukkig wat reserve kunnen opbouwen en blijft ook actief op televisie, maar bij zijn crew spelen zich drama’s af. “Hele gezinnen die eronderdoor gaan. En ik vrees dat we daar het einde nog niet van gezien hebben, dat er de komende maanden nog meer lijken uit de kast gaan vallen”, waarschuwt Niels Destadsbader in Primo.