.
Niels Destadsbader
maandag 25 juli 2022

Niels Destadsbader wordt ondernemer

Zingen, acteren, presenteren … en nu ook zijn eigen padelclub

Padellen is hotter dan ooit tevoren. Sinds het uitbreken van de coronacrisis is werkelijk iedereen aan het padellen geslagen. Een lucratieve business, zo redeneert ook zanger Niels Destadsbader. Hij opende in Berlaar zijn eigen padelclub.

Viva Padel, zo heet de club die Niels samen met zijn zakenpartner oprichtte in Berlaar bij Lier. “Het idee ontstond middenin corona”, begint Niels zijn verhaal in Primo. “Ik voelde me zo nutteloos dat ik toen dit project ben gestart.”

De zanger speelt daarnaast ook tennis, maar merkt dat die sport aan populariteit aan het inboeten is ten voordele van padel. “Vorig jaar waren er nog 120 inschrijvingen voor een tennistornooi in mijn buurt, nu nog maar 42”, vertelt Niels.

Bovendien is padel een stuk goedkoper dan tennis, waardoor het een breder publiek aanspreekt. “Vanaf 30 à 40 euro heb je al een raket en de huur van het veld deel je gewoon door vier”, aldus Niels.

Door het grote succes van padel hoopt Niels in de toekomst nog meerdere clubs te kunnen openen, maar voorlopig blijft hij met beide voetjes op de grond. “Eerst leren stappen vooraleer je kunt lopen”, besluit de zanger in Primo.

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader