.
Niels Destadsbader
zaterdag 10 september 2022

Niels Destadsbader volgend jaar naar Eurosong?

Wie weet...

Voor velen was het verrassend, voor anderen dan weer niet. Maar niet Niels Destadsbader zal Eurosong presenteren, wel Peter Van de Veire. Een vreemde keuze vinden velen, of toch niet?

Nu Niels niet wordt ingezet als presentator, kan hij wel zelf deelnemen aan ‘Eurosong’. Hij kan er proberen scoren als kandidaat, want hij is en blijft ook nog altijd een zanger. Ons land mogen vertegenwoordigen op het liedjesfestival zou in ieder geval mooi op zijn CV staan.

VRT wil vooral hoge kijkcijfers halen, schrijft Tv Familie en daar hebben ze grote namen voor nodig die met elkaar in de clinch willen gaan. Denk maar aan Regi, Camille, Metejoor en dus ook Niels.

Sommige VRT-kijkers zijn blij met de keuze om Niels nog even weg te houden van het scherm. Want de zanger mag dan wel erg geliefd zijn, er zitten ook een heleboel haters op sociale media.

Maar laten we ons vooral concentreren op de vele positieve reacties die Niels dagelijks krijgt. Zo hopen heel wat mensen dat ze Niels de kans geven om te groeien bij VRT en dat zijn tijd nog wel zal komen.

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader